راه اندازی رشته‌ای شیرین که مسیر آینده شغلی را هموار می‌کند

بخش خبر خوان؛ خبرنگاران جوان

رشته نان، شیرینی و شکلات به همت یک خیّر تاکنون در ۳ شهرستان خراسان جنوبی راه اندازی شده و با استقبال دانش آموزان روبه رو شده است.
راه اندازی رشته‌ای شیرین که مسیر آینده شغلی را هموار می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی – در هنرستان کار و دانش شهید صبوری فردوس، دانش آموزان با فراگیری همزمان علم و مهارت مسیر آینده شغلی خود را هموارتر می‌سازند.

به همت یک خیّر کارآفرین فردوسی، رشته نان، شیرینی و شکلات در این آموزشگاه راه اندازی و تجهیز شده است.

حداد خیّر مدرسه ساز گفت: احساس کردیم که در سطح کشور باید رشته‌ای در نظام آموزشی تعریف شود که بتواند در زمینه نان، شیرینی و شکلات به هنرجو‌ها آموزش‌های مهارتی بدهد.

یکی از دانش آموزان این هنرستان می‌گوید: در سال دهم پخت انواع نان حجیم، نیمه حجیم و سنتی را آموختیم.

او ادامه می‌دهد: در سال یازدهم هم در زمینه کیک خامه کشی و کیک شکلاتی آموزش دیدیم.

این دانش آموز عنوان می‌کند: من با فراگیری این رشته در خانه به کسب درآمد رسیده‌ام.


بیشتر بخوانید

  • مهارت افزایی آینده شغلی دانش آموزان را تضمین می‌کند

یکی از معلمان این هنرستان گفت: رشته نان، شیرینی و شکلات یک رشته مهارت محور، کاربردی و زودبازده است.

او افزود: در این رشته حتی اگر دانش آموز وارد دانشگاه هم نشود می‌تواند به درآمد برسد.

سیدی سرپرست آموزش و پرورش فردوس گفت: بیش از ۷۰ دانش آموز تاکنون در این رشته مشغول به تحصیل شده‌اند.

او افزود: در مهر ۱۴۰۴ نیز ۲۵ دانش آموز دیگر را در این رشته پذیرش خواهیم کرد.

به همت این خیّر رشته نان، شیرینی و شکلات علاوه بر فردوس در بیرجند و درمیان نیز راه اندازی شده است.

پس از فراهم آوردن امکانات و آغاز آموزش، دست حمایت و راهنمایی این خیر همچنان همراه هنرآموزان این آموزشگاه هاست.

حداد می‌گوید: تاکنون کارگاه‌های ۵۲ هنرستان را تجهیز کرده‌ایم.

این خیّر برای تجهیز هر یک از این آموزشگاه‌ها برای ۳ سال آموزشی حدود یک میلیارد تومان هزینه کرده است.