بخش خبر خوان امروز؛ ایرنا
اراک – ایرنا – مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: هفت درصد نان تهیه شده در این استان از آرد کامل و در نانواییهای مشخص عرضه میشود.
غلامرضا ملکی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا، ضمن اشاره به اهمیت ترویج مصرف نان کامل، بیان کرد: استان مرکزی در تهیه، توزیع و ترویج استفاده از نان کامل جز استانهای پیشرو در کشور است.
وی عنوان کرد: حدود یکهزار و ۶۰۰ نانوایی در استان مرکزی فعالیت دارند که ۹۰ نانوایی از آرد کامل استفاده میکنند و توسعه این واحدها در اولویت برنامهها قرار دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی تاکید کرد: نان یکی از موادغذایی پرمصرف بین مردم است و معمولا به صورت روزانه مورد استفاده قرار میگیرد به همین دلیل نقش مهمی در سلامتی افراد دارد و نیاز است مردم با مزایای استفاده از نان کامل بیشتر آشنا شوند که جامعه به سمت استفاده از آن پیش رود.
ملکی با بیان اینکه برنامههای متعددی برای تبلیغ نان کامل و اطلاع رسانی در جامعه طرحریزی شده است، تصریح کرد: طبق هماهنگی با دستگاههای مرتبط و برنامهریزیهای صورت گرفته از طریق رابطین سلامت که با جمعیت قابل توجهی از مردم ارتباط دارند، اطلاعات مربوط به نان کامل از این طریق منتقل میشود تا بخشی از مردم با مزایای استفاده از این ماده غذایی آشنا شوند.
بیشتر بخوانید:
ترویج نان کامل؛ تجربه موفق استان مرکزی در خودکفایی و سلامت غذایی
وی ادامه داد: تبلیغات محیطی نیز در این رابطه بسیار کارآمد است به همین دلیل با شهرداری رایزنی لازم صورت گرفته که در این خصوص همکاری کند تا نانواییهای نان کامل معرفی و مزایای استفاده نیز از این طریق انتقال داده شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی عنوان کرد: باتوجه به اینکه برخی از نانواییها نان حجیم پخت میکنند، رایزنی با این مراکز برای استفاده از آرد کامل در برنامه است که نان حجیم کامل پخته و عرضه شود.