مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت‌های جدید هستیم

بخش خبر خوان؛ فردای کرمان

مدیرکل غله کرمان: منتظر ابلاغ قیمت‌های جدید هستیم

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با اشاره به ضرورت تغییر و به‌روزرسانی قیمت نان در نانوایی‌های دولتی گفت: «در خصوص افزایش قیمت نان توسط استانداری و با همکاری سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده، قیمتها اصلاح و به وزارت کشور ارسال شده است که منتظر ابلاغ قیمتهای جدید در استان هستیم».

داریوش ماهری افزود: «نانوایی‌ها علاوه بر مشکلات معیشتی و هزینه‌ای، به لحاظ دستمزد و سایر مخارج با افزایش هزینه و دیگر مشکلات مواجه هستند که امیدواریم با تغییر قیمت مشکلات این قشر زحمتکش تا حد زیادی حل شود».

وی در عین حال تاکید کرد: «هرگونه افزایش قیمت توسط نانوایی‌های دولتی و یارانه‌ای‌پز تا ابلاغ قیمت‌های جدید ممنوع و غیرقانونی است».

به گزارش فردای‌کرمان به نقل از ایرنا کرمان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان در ادامه با اشاره به موضوع تغییر کاربری نانوایی‌های دولتی به آزادپز بیان کرد: «هر نانوایی که مجوز دولتی داشته باشد می‌تواند درخواست به پخت نان با آرد آزاد و غیر یارانهای بدهد و منع قانونی ندارد».

وی با بیان اینکه این تغییر اغلب در راستای بالا رفتن کیفیت نان انجام می‌شود یادآور شد: «نانوایی‌هایی که امکان تغییر پخت از آرد یارانهای به آزاد را دارند دیگر سهمیۀ آرد یارانهای را دریافت نمی‌کنند».

ماهری ادامه داد: «تغییر قیمت نان با تغییر نوع پخت پس از بررسی لازم در کمیته آرد و نان به فرمانداری‌ها اعلام می‌شود تا به نانوایی ابلاغ شود».

وی خاطرنشان کرد: «به دلیل اینکه نانوایی‌ها با مجوز دولتی فوق‌العاده زیاد هستند، تغییر کاربری از دولتی به آزاد تاثیری در کاهش نانوایی‌های دولتی ندارد».

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان همچنین بیان کرد: «البته سعی داریم با تعدیل قیمت و حمایت از نانوایی‌های دولتی از کسانی که در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده‌اند حمایت کنیم تا دچار خسارت نشوند».

وی با اشاره به اضافه کردن مواد جانبی برای افزایش قیمت نان گفت: «اغلب در نانوایی‌ها کنجد به صورت استاندارد به نان اضافه می‌شود و قیمت‌گذاری نان کنجدی در کارتخوان نانوایی بر اساس محاسبات انجام شده اعمال می‌شود، البته ترجیح ما پخت نان ساده است».

ماهری تاکید کرد: «توصیه داریم از کنجد سیاه به دلیل سخت بودن کنترل آلودگی در نانوایی‌ها استفاده نشود و به جای آن کنجد سفید جایگزین شود».