۴۰ هکتار از گندمزارهای گلوگاه خاکستر شد

بخش خبر خوان امروز؛ ایرنا

ساری- ایرنا- مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: ۴۰ هکتار از مزارع منطقه خورشید کلا در بخش مرکزی گلوگاه طعمه حریق شد.

۴۰ هکتار از گندمزارهای گلوگاه خاکستر شد

حسینعلی محمدی بامداد پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۰ هکتار از مزارع منطقه خورشید کلاً در بخش مرکزی شهرستان گلوگاه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه روز گذشته -چهارشنبه- طعمه حریق شد.

وی ادامه داد: مهار آتش با توجه به گستردگی آتش سوزی و وزش باد حدود ۶ ساعت زمان برد و بر اثر این آتش‌سوزی ۴۰ هکتار از مزارع و دیم‌زارهای شهرستان گلوگاه سوخت.

محمدی گفت: آتش‌سوزی در کشتزارهای گندم، یکی از تهدیدها در فصل برداشت این محصول است و از کشاورزان انتظار می‌رود نسبت به اقدامات پیشگیرانه حساس باشند و مردم نیز از روشن کردن آتش در کنار مزارع گندم خودداری کنند.

در ۱۲ خرداد ماه امسال هم سازمان آتش‌نشانی بهشهر اعلام کرد که در پی وقوع آتش‌سوزی در یکی از مزارع گندم این شهرستان، بیش از ۱۰ هکتار زمین زراعی طعمه حریق شد.

سازمان آتش‌نشانی بهشهر اعلام کرده بود که در پی وقوع آتش‌سوزی در یکی از مزارع گندم این شهرستان، بیش از ۱۰ هکتار زمین زراعی طعمه حریق شد.

۴۰ هکتار از گندمزارهای گلوگاه خاکستر شد

این حادثه که در کمربندی بهشهر رخ داد، با تماس شهروندان به سامانه ۱۲۵ گزارش شد و ۴ دستگاه خودرو آتش‌نشانی برای مهار آتش به محل اعزام شدند.

به‌رغم تلاش نیروهای آتش‌نشانی، وسعت آتش‌سوزی باعث شد خسارت قابل‌توجهی به زمین‌های زراعی وارد شود. تاکنون علت دقیق وقوع این حادثه مشخص نشده و بررسی‌های لازم در این خصوص ادامه دارد.

سازمان آتش‌نشانی بهشهر با ابراز نگرانی نسبت به افزایش احتمال وقوع آتش‌سوزی در فصل برداشت محصولات کشاورزی، از شهروندان و کشاورزان خواست که از روشن کردن آتش در مجاورت زمین‌های زراعی خودداری کنند.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

۴۰ هکتار از گندمزارهای گلوگاه خاکستر شد

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.