۱۲هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی زیر کشت سبزی و صیفی‌جات است

بخش خبر خوان امروز؛ ایرنا

ارومیه – ایرنا – سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سبزی و صیفی اختصاص یافته که گوجه فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی بیشترین میزان محصولات کشت شده را به خود اختصاص داده‌اند.

۱۲هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی زیر کشت سبزی و صیفی‌جات است

علی دیانتی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از مزارع الگویی گوجه فرنگی و چغندر قند در ارومیه افزود: با توجه به کمبود بارندگی‌ها، برای پایداری تولید و در راستای احیای دریاچه ارومیه با ارتقای راندمان آبیاری مزارع با روش‌های نوین سعی می‌شود با فرهنگ‌سازی در بین کشاورزان افزایش عملکرد در واحد سطح محقق شود.

دیانتی ادامه داد: ۱۲هزار هکتار مزارع سبزی و سیفی در استان وجود دارد که بالای ۸۵ رصد به صورت نوار تیپ آبیاری می‌شوند که راندمان آبیاری بالای ۹۰ درصد در این نوع مزارع است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: در این مزارع حتی تا ۵۰ درصد کاهش مصرف آب در هکتار گزارش شده است.

وی با یاد آوری اینکه محدودیت منابع آبی مهمترین مشکل استان در بخش کشاورزی تست، اظهار کرد: امسال در پایاب سدهای بوکان و مهاباد با کمبود آب مواجهیم که این موضوع اهمیت مدیریت مصرف را مشخص می‌کند.

دیانتی با اشاره به اینکه کشاورزی ماده خام بسیاری از صنایع تبدیلی در استان آذربایجان‌غربی است، گفت: با روش‌های جدید و استفاده از کشاورزی دانش بنیان در مسیر افزایش راندمان آبیاری و بهره وری حرکت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکلات در بخش اقتصادی، باید توسعه روستایی و توسعه زیرساخت‌های این بخش را مد نظر قرار دهیم‌.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای ۸۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است، چغندر قند، گندم و سیب درختی عمده‌ترین محصول کشت شده در این استان است.